دسته‌ها
دسته‌بندی نشده

ثعلب چیست

ثعلب چیست

ثعلب، گیاهی است از خانواده ارکیده که ۲۵ نوع مختلف دارد. بیش از ده نوع آن در ایران و مناطق سردسیر مانند کردستان، آذربایجان و نواحی اطراف دریای خزر به صورت خودرو رشد می کند. ثعلب گل های خوشه ای به رنگ های سفید، بنفش  و صورتی دارد.

پیاز ثعلب که بخش زیر زمینی آن می باشد معمولا در اوایل تابستان رسیده و آماده برداشت است. بعد از چیدن، این قسمت خشک و آسیاب می شود و در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر پیاز ثعلب که به صورت آرد ثعلب در می آید، گل های خشک شده آن نیز خشک شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

ثعلب بستنی چیست

آرد ثعلب، آردی است که از ساییدن سیبک ها (غده‌های ریشه) خشک شدهٔ گونه‌های مختلف گیاه ثعلبیان به‌دست می‌آید که آرد سعلب دارای یک ماده چند قندی نشاسته مانند به نام باسورین بوده و از آرد آن در ترکیه نوشابه‌ای تهیه می‌شود به نام ثعلب (Salep) که این نوشیدنی پیش از حضور قهوه و چای، در کشورهای دیگری مانند انگلستان و آلمان نیز مصرف می‌شد . از آرد آن، دسرهایی نیز تهیه می‌شود از جمله پودینگ سعلب و بستنی ثعلب.

منطقه قهرمان مرعش ترکیه از تولیدکنندگان بزرگ آرد ثعلب است که این آرد با نام

«ثعلب مرعش» معروف است. قسمت‌ مورد استفاده‌ ثعلب‌ غده‌های‌ زیرزمینی‌ آن‌ است‌ که‌

در تابستان‌ از زمین‌خارج‌ کرده‌ پس‌ از تمیز کردن‌ و در حالت‌ خام‌ به‌ نخ‌ کشیده‌ و

می‌خشکانند.

خواص ثعلب چیست

۱. طبع آن گرم و مرطوب است.

۲. مقوی نیروی جنسی می‌باشد.

۳. در گذشته جهت تقویت کودکان همراه شیر به آن‌ها می‌دادند.

۴. جهت درمان رعشه (تشنج‌های کزازی) از ثعلب به صورت دمکرده می‌توان استفاده کرد.

۵. برای درمان سرماخوردگی و اخلاط خونی به صورت دمکرده استفاده شود.

۶. جهت درمان ورم کلیه و مثانه از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ددلیفت رومانیایی

۷. جهت جلوگیری از ریزش مو و تقویت موی سر سعلب را با روغن زیتون و گل سرخ مخلوط نموده به پوست سر بمالند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *